Preizkusite novo različico: COBISS+
 Vzajemna baza podatkov: COBIB.SI - Vzajemna bibliografsko-kataložna baza podatkov (Štev. zapisov: 5.048.587)

Izbrani zapis       število izposoj: 12  info o številu izposoj    trajna povezava

AvtorAdams, Martin R.
Moss, Maurice O.
McClure, Peter J.
Naslov Food microbiology / Martin R. Adams, Maurice O. Moss, Peter J. McClure
Vrsta/vsebinatype of material knjiga
Jezikangleški
Leto2016
Izdaja4th ed.
Založništvo in izdelavaCambridge : The Royal Society of Chemistry, cop. 2016
Fizični opisXVI, 546 str. : ilustr. ; 25 cm
OpombeBibliografija: str. 497-505
Kazalo
ISBNISBN 978-1-84973-960-3
Predmetne oznake (nekontrolirane)živilska tehnologija / živilska mikrobiologija / mikrobiologija živil / mikroorganizmi / živila / kvarljivci živil / konzerviranje živil / patogeni mikroorganizmi / virusi / paraziti / toksigene alge / toksigene glive / mikotoksini / fermentirana živila / maščobnokislinske bakterije / mikrobiološke metode / kontrola kakovosti / HACCP / učbeniki
UDK579.67
COBISS.SI-ID38136581

Zaloga v knjižnicah

Prikaz kataloga:  

info Izberite knjižnico in preverite, ali je izvod dejansko prost za izposojo!
Št. Ime institucije/knjižnice Kraj Akronim Namenjeno izposoji Preostala zaloga
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani Ljubljana CTK 001availability na dom: 1 izv. Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
BF, Oddelek za živilstvo, Ljubljana Ljubljana BFZIV 002availability na dom: 1 izv. BF, Oddelek za živilstvo, Ljubljana